Thursday, March 19, 2009

Khabir = Ayah punk haha

Proud to announce that we have a new member in the family, we call her Zahraa'(not her full name) probably going to sing for TMS soon hehehe, welcome to the world my love.
Born in Shah Alam, 7th March 09, 4.24am.
khabir

4 comments:

always last said...

very cute baby! congratulations brother! you're now a punk rock dad!

FastRi said...

Tahniah khabir.tau tau dah jadi ayah.
Untuk TMS - aku memang suka band ni.macam aku suka disgruntled.Dua band yang macam sama arah je pada aku.Rindu nak tgk korg main lagi (aku x pernah tgk tms sbnrnya, cuma disgruntled beberapa kali).Kalau dah siap split nanti bagitaulah sepatah kata

apoqohell said...

Oh time kaseh la Fazri weh, lama dah tak dengor kabor dari mu gak, teringat lagi dulu ko ada invite Disgruntled utk himilayan frost bite dengan rai ko ris, best btol time dulu tuh, ko anak brape dah skang?okeh nanti split kalu dah siap aku roger ko.huhuu mau tak same arah line up pon same haha, disgruntled ade lagi cume slow tahap maksimas haha.memalukan!oh ye DRSA ruless!!!

FastRi said...

kami ada hero sorang.dan ujung tahun ni insyaAllah kalau sumenya berjalan lancar, dapat no.2